Praktijk voor huidverzorging
en huidverbetering
Praktijk voor
huidverzorging
en huidverbetering
0113 22 87 87
Foto Praktijk Leonie Wilderom

Maria Galland Revelation Lumiere

Deze nieuwe behandeling van Maria Galland gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen, geeft de vermoeide huid direct een enorme boost en een jeugdige, frisse uitstraling. Intensieve ingrediënten verzachten fijne lijntjes en rimpeltjes en maken de huid glad en egaal. Speciale massagegrepen zorgen voor een heerlijke ontspanning. Daarnaast is er extra aandacht voor de huid rondom de ogen met een verfrissend oogmasker.

Microdermabrasie

De intensieve Power-Peeling voor uw huid. Door het gecontroleerd verwijderen van de bovenste huidlaag (de dode huidcellen) wordt de huid gestimuleerd om zich snel te vernieuwen. De huid wordt steviger, egaler en voelt direct zachter en frisser aan. De aanmaak van collageen en elastine word gestimuleerd waardoor het een perfecte anti-ageing behandeling is. Bovendien verbetert het direct de structuur van de huid dus ideaal voor een snelle oppepper van uw huid. Deze behandeling is daarnaast zeer geschikt bij oppervlakkige (acne)littekens, doffe en slecht doorbloede huid, rokershuid en de oudere huid met rimpeltjes en fijne lijntjes.

Payot Optimale Men

Omdat de huid van de man nu eenmaal heel anders is dan de vrouwenhuid, verzorgen en behandelen we de mannenhuid ook anders. Payot Optimale heeft speciale salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik voor de man van deze tijd die ook graag een zichtbaar gezonde huid en verzorgd uiterlijk wil. Behandelingen vanaf €50,-